Mä tunnen sen jo kasvavan voiman sisälläin

Var ut på en morgonjogg jättetidigt imorse (vaknar alltid onödigt tidigt på helger, knäppt), härligt härligt! Var sen en sväng till Maxinge med Anders och hans föräldrar, och efter det begav jag mig till saltvik. Hängde med diverse katter, hundar och folk, solade lite och åt mat. En ganska bra dag tycker jg (:
 

Dance our tears away

 Mitt knä har de senaste dagarna gjort så jäkla ont så att det inte är sant, även fast jag har haft på knästödssaken. Speciellt idag har det varit äckeljobbigt. Mitt öga har också haft rycknigar under dessa samma dagar, och jag vet inte alls varför och det är jätteknäppt. Men för att jämna ut det lite så har det blivit vår, vilket är helt super fantastiskt! Sen om den skulle stanna kvar så skulle det vara roligt, hihi. 
 
 

With a job

När jag har fått ett jobb så ska jag köpa nya högtalare till bilen. Justnu är det bara en orginalhögtalare kvar, som håller på att falla sönder. Jag ska också köpa mig en ny dator, trots att jag inte (än iaf) är ett fan av Windows 8, vilket alla nya datorer har idag. 
 

New

Okej, det är kanske inte det bästa jag skapat. Men jag känner att det får duga.
 

Lördag

Vaknade typ 9 av att pappa ringde och kom hit med Wilma. Tog med henne på en halvtimmes promenad, och vid 12 gick vi och träffade Ronja (: Runt 4 åkte jag, Anders och Wilma till saltvik och bytte till sommardär och åt mat. 
 
Under dagen har jag tänkt och försökt få till en ny design, men det har inte blivit allt för bra. Än. Ska jobba lite mer på det till jag får fram något bra (:

First of the year

Det är somsagt här jag hänger nu. Jag försökte komma på en fantasiskt design, men det blev inte alls bra av något, så jag kör på den vanliga bara. 
 
Jag ringde till Godby idag, de hade fortfarande inte bestämt sig, men jag låg högt upp på listan!