Exploring the outside

Var i skolan 3 lektioner, eller positioner som det heter nuförtiden. Jonas ringde och frågade jag kunde jobba lite på Alandica idag. Jag sa ja. Slutade sen skolan 20 över 2, och började jobba 3. Var klar vid 6, köpte med mig en annanasburgare från Chili (frikkin' om nom nom) och åkte hem. Efter matätandet öppnade jag bakdörren till den yttre världen för kissen. Det var ruskigt spännande! Nu är hon ute och skuttar, och kommer in ibland för att typ checka läget. 
Jobbar ikväll igen, men det är ändå helt okej tycker jag.
 

Tisdag

Var på håltimmen ut till Tillfället och köpte lite grejer, bland annat en ugnsvante och en grytlapp som är superfina och matchande! Efter skolan åkte jag till Ronjas lägenhet och kikade på den, och efter det kom kissen hem till oss. Hon är världens mysigaste kisse!
 
 

Nakkivene

Igår stressade vi litegrann och körde de sista möblerna och sakerna till lägnheten. Sen åkte vi på Redbullfest på Arken, kult!
Idag efter skolan var jag till  både Sparhallen och Kantarellen och bunkrade lite, och efter det bar det av hemåt för att packa upp alla lådor. Nu är det nästan helt klart, bara lite småsaker till ihihihihi.
Imorgon tar mamma med sig kissemissen hit, och sen får hon bo här.
 
 
 
 

Shoes

Igår var jag till Sverige med familjen Jansson. Var till Gröna Lund, och en sväng in till Stockholm och shoppade. Köpte typ en miljon muschar för inga pengar, en fancy tröja och fantastiska skor. 
 
 

19 years later

På torsdagen var det födelsedagskaffe i Saltvik.
På fredagen fyllde jag 19, kryssade på morgonen med Rosella för att möta Ronja, åt middag med Anders och drog på kvällen till Arken.
På lördagen jobbade jag.
På söndagen var jag, Anders och Amanda till Lemland på födelsedagsgrejs. Pappa försökte laga min bil lite.
Idag köpte jag en klänninggrej på HM, körde lite grejer till lägenheten och ska ikväll äta middag på Havsvidden.
 
 

For a year, for a time, for a little while

Var till AMS och hämtade flyttpapper, och tänkte köpa halsband och matskål till katten men tänkte sen att Anders får vara med och välja. Köpte istället hårfärg, helt på impuls. 
När Anders slutar vid 5 ska vi träffa lägenhetskillen och få nycklarna av honom. Vi får sen börja flytta in grejer men vi bor officiellt där frånochmed 1 september. 
 

Kissen

 

Life's a game made for everyone

Just nu känner jag att mitt liv är ganska sådär bra, fast jag är sjuk.
Efter flera år har jag äntligen återinförskaffat en kameraladdare. 
Vi ska flytta till en större lägenhet, och ta med en kissekatt dit.
Jag fick ut vaktkortet idag.
Jag har ett jobb på Arken som (till största delen) är helt fantastiskt.
Jag ska åka till Gröna Lund om två veckor, heheheh