Skärgården

Jobbade mig genom hela Rockoff och överlevde, sen direkt på söndag morgonen vid 8 åkte jag, Alma, Angelica och Amelie på roadtrip runt i skärgården tills idag. Spenderade dessa dagar mest med att köra/åka bil och båt. Till på det så hade jag nån dag tidigare blivit sjuk. Nu är jag iaf hemma, och får sova en natt hemma innan jag jobbar fyra nätter i sträck.

Videvägen

Var nyss och kikade på en lägenhet på Videvägen, en tvåa på 55 kvadrat för 580 pengar. Jag tyckte den var fantastisk, ska diskutera lite med Anders och se om han vill bo där. 
Den hade en sovrumsdörr (justnu har vi inte riktigt plats med en)
Den hade utrymme för tvättmaskin (justnu har vi inte plats för det heller)
Det fanns en diskmaskin (det har vi inte nu)
Det fanns en gård med sol (nu har vi bara en liten balkong)
Det fanns massor med garderobsmöjligheter
Endast vardagsrummet var typ som hela vår lägenhet är nu
 
I like.

How humans eat their food

Var somsagt ledig igår, ändå hade jag hela dagen fullspäckad! Sen tänkte jag att jag skulle gå och lägga mig tidigt, så att jag skulle få en normal natts sömn. Men neeeej, sov bara i små pluttar då och då. Jekla schit. 
Tänkte sen idag dra på en jogg, men efter inte alls länge började mitt knä, min höft, min rygg och min axel typ ta död på mig, så det blev bara en snabbare promenad med små puffar av jogg. En snabb dusch och en liten tupplur senare tog jag med mig Angelica och Alma till Järsö och tog fåtån. 
Ikväll börjar Rockoff, och jag ska jobba.
 
Oj min gud, trötthumor!

Sjuttonde Juli

Oj vad jag har blivit sämt på rubriker ))))))))):
Imorgon är jag ledig, efter att ha jobbat ~en vecka i sträck. Ska åka ut till Saltvik då och äta tre-rätters, helt okej. Efter det jobbar jag hela Rockoff, men det ska jag väl överleva. 
Insåg idag att det är typ en månad kvar innan skolan börjar igen. Sista året på MK. Och jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska göra för slutarbete. Inte heller vad jag ska göra sen när det året är slut. Satöron!
 
Sitter iaf just nu på balkongen och solar och dricker cola, ska sen senare göra lite MK grejer, och börjar jobba vid 12. Ciao!
 
 

Green

Igår väckte Amanda mig halv 12 och kom hit med blåbärspaj. Sen fixade vi lite gejer, och köpte två par bälten åt mig. Ett vanligt svart läderbälte för 15 frikkin' euro, till jobbet, och ett flätat grönt. Begav oss sedan till Saltvik och åt mat, och for sen på jobb till halv 11. Var i kassan för första gången, stämplade in cirkus 800 folk!
 
 

Girl working

Bara tre kvällar av kursen kvar, men sen vid fredagen jobbar jag varje dag fram till slutet av Rockoff, utom en dag. Det är över två veckor med i princip konstant jobbande. Jag har iofs valt det själv, men det är ändå aningens wooh. Till på det joggar jag tre dagar i veckan. 
 

Heti heti

Var ut och joggade imorse, mina ben var helt knäppt slut och orkade knappt med av nån anledning jag inte vet varför. 
Jonas ringde och bad mig jobba inatt vid 11, jag ska lära upp den nya tjejen som bara pratar engelska och lettiska(?). Jag har aldrig lärt upp nån, men det ska nog gå bra. 
Skulle ha köpt nya jobbskor med mamma, men butiken jag inte minns vad heter just nu hade stängt en kvart innan vi kom dit. 
Hängde med Ronja en sväng, innan jag gick på den första vaktkurslektionen. Den började 6 och var klar 10, och det blir likadant varje dag tills fredag. 
Blah, är lite stressad just nu. 

Lördag

Jobbade inatt, i garderoben. Är supercool och har en radio med hörsnäcka, och den till typ ta livet av mitt öra. Men jag hörde rykten omm att man vänjer sig, så det är väl okej.
Ringde till vaktkusen idag, ska spendera hela nästa vecka med att gå på den. Wiiiie
 
 

Enough to make my systems blow

Igår natt var jag på jobb, och idag är hela jag helt kaputt. Fick en förfrågan om jag ville gå på en vaktkurs för 200 euro, vilket iofs är bra att ha, både nu och i framtiden precis som hygienpasset. Det jag nu funderar på är om jag har råd med det. Får ta en liten tänkare kring det.
Har spenderat dagen med att sova, se på Friends och spela Sims. Ska spendera kvällen med att äta mat, se på Wall-E, äta chips och ladda upp inför morgonnattens jobb.
  

Wonderbread we can toast

Min ena bilhögtalare har lite mystiska ljud för sig, så jag var och bytte till en annan idag hehehe. Vid halv 5 gick jag på arbetsintervju, blir eventuellt lite inhoppanden. När Anders kom hem åkte vi till Saltvik och firade Emma som fyllde 10. Där bytte Anders ut högtalaren, och nu låter min bil helt superbt!
Ikväll ska vi antingen se på Rango eller så spelar jag Sims, hehe. Cool tjej.
 
 
 

Första juli

Var ut till Lemland och målade, hur jäkla länge som helst. Ringde till mig en liten jobbintervjum, så kanske jag får massa pengar. Väl hemmkommen drog jag en jogg. Begav mig sedan till Gölby på te-mys.