Pizza

 
Lagade ett par pizzor, LCHF-style. Blev lite intressant, men ändå helt okej (: Och nu har vi mat för resten av veckan typ, hehe. Tog botten från ett recept och slängde sen på topping som passade fint. Försökte också laga en liten LCHF kladdkaka, det blev mindre lyckat. 

A monster in Paris

 

Påsk

Det är nu påsk och långfredag. Första dagen på länge som jag är helt ledig och inte har nånting inplanerat. Superskönt. 
Har gjort ett försök att odla påskgräs. Änsålänge är det världens fulaste påskgräs, men förhoppningsvis blir det bättre.
Drog fram hemmafru Valkonen och bakade bröd också. Det är lite LCFH, som jag börjat med för att jag är cool, så det är lite specialgrejer i det så att det blir mindre kolhydrater. 
 
 

Stolen

Förra veckan fick jag reda på att det är en kille i Finland som har min förra telefon. Den som jag gav till Ömsen. Jag vet inte hur eller varför han fick den, men han har iaf åtminstone varit på min facebook och chattat, beställt p-bilder från min eBay och (förmodligen omedvetet) lagt upp foton på min dropbox. Var idag till polisen och anmälde det, och imorgon ska jag till Ömsen och prata med dem. Var är det som händer med mitt liv?

Kaos

Idag hade vi yrkesprov, och det var helt knäppt och galet. Började 7.45 och var klara 20.15. Tycker faktiskt inte att det är helt okej, men vi överlevde.
Nu är det också 10 dagar kvar tills examensarbetet ska vara klart, vilket det förstås inte är. Kanon! Känner mig helt jäkla slut.