One

Eftersom jag inte har en bra telefon justnu så har jag ingen kolla på min mail längre. Men idag såg jag att Ömsen mailade mig igår och sa att jag skulle få pengar för telefonen idag. Vilket var helt sant, och nu nyss beställde jag en ny telefon hhihihiihhi
Har också ändrat lite på Oves sida, så den är nu responsiv. Bara för att jag kan!
 
 

Don't you worry child

Igårkväll fick jag de sista texterna av Ove till hans hemsida, och sedan slängde jag ut den på internet! Okej, så det gick lite över tidsgränsen, men det gör ingenting (: Om nångon vill kika finns den här.
 
Sen idag fick jag också jackan som jag beställde för en mindre evighet sen, hihihihihihiihihihihi. 
 

Bullshit

Igår tappade jag telefonen i toaletten. Den slutade funka efter det (konstigt nog). Idag var vi med den till Ömsen. Damen där sa att jag skulle fixa fram ett prisblablavadhonnusa, så jag tänkte gå till Ålcom. Men dom har ju flyttat på sig, för länge sen iofs, men det hade jag glömt och orkade inte parkera om så gick istället genom hela stan i det äckel i kallar väder. 
Sen åkte jag ut till Ronja för att gosa med Hubbe, och påväg hem körde jag ner i diket. Nu läcker mitt ena bakdäck och jag skulle via Esso så att dom kunde laga det. Men neeeeej, deras fixare var på nån ful konferens och mannen i kassan sa att jag skulle åka till flembees istället. Det heter egentligen inte flembees, men jag minns inte vad han sa, jag vet inte var det är och jag har inte alls lust att fara och leta efter det. Så nu har jag basically ingen luft alls i ena däcket. 
 
Blir så trött på allt.
 
 

Fit for fight

Dear diary, nu har jag (igen) bestämt mig för att bli nyttig och fit och hela allt detdär igen. Men på riktigt den här gången! (igen) Som alla vet är jag sämst på sånthär, men ska försöka skärpa mig ordentligt! Dock ska vi till Tallin imorgon, så det blir ju som det blir, men sen efter det så då jävlar! 
Var nyss ut på en liten promenad med Anders, dock bara cirkus en halvtimme men jag har bortförklaringar. Jag är lite sjuk och det slaskar/snöar. 
Fick också idag en sportbh som jag beställt från eBay för ett tag sen heheheheh och det var lite den som sporrade mig. Av alla de sportbhar jag haft tidigare (två) så har ingen av dem varit så bra som denna! Love it!
 
 

Studenten

Imorgon börjar studentskrivningarna. Och jag, som inte skrev studenten i höst, känner lite såhär att vad ska man ha med sig för mat? Nu har jag köpt godis och cola, får se hur det blir.