Loppu

Det är exakt 2 månader kvar tills skolan är slut. Det är inte alls länge. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det.
Var och köpte en studenthatt idag, den sista i min storlek, woho! Köpte även några inbjudningskort till examenskaffetflä som ska inträffa någon dag. 
På kvällen kom Elin och klippte mitt hår, så nu är det mycket gladare.
 
 

Le done

Idag skrev jag sista studentprovet, matte. Och jag borde ha klarat av alltig och tar studenten nu, wohoo! 
 
 

Krogar mot knark

Idag klockan ett var jag på kurs på Alandica. Hade helt glömt bort den tills jag kom till skolan på morgonen, så jag var inte helt förberedd för den med bil och grejer. Den höll på fram till typ halv 10, men jag får lön för det så det är ändå helt okej (:
Inatt ska jag även hämta min morfar från Silja, blir spännande med detta väglag. 

Söndag

Det visade sig att jag var bunden till Ålcom ända fram till Juni, och de ville ha 150 € för att bryta bindningen. I helvete heller tänkte jag! Så jag är fast med dem typ 3 månader till. 
Jobbade lite med examensarbetet idag, så nu har jag 23 sekunders material, woho! Dock är det bara typ en månad kvar innan det ska vara klart, och jag har massa kvar att göra. 

Onsdag

Denna vecka är fylld med studentskrivningar. Svenska på måndagen, hälsa idag och engelska på fredag. Gud vad roligt. 
Var till Sonera för att byta abonnemang, för let's face it, Ålcom suger. Eftersom jag ville behålla mitt nummer tar det en vecka innan det börjar gälla, men det kan jag leva med. 
Har även inget 3G justnu, jag vet inte om det är mitt, telefonens eller Ålcoms fel, men jag orkar inte gå och be dom laga det när jag ändå byter nästa vecka.  Edit: Visade sig vara mitt fel, men jag lagade det
Beslöt mig även igen för att bli blond igen, och avfärgade håret. Det är nu (inte så förvånandsvärt) blont och orange. Men jag ska laga det. 
 
 

This just in

Igår fick jag ett flä från posten att min telefon kommit, så jag åkte dit för att hämta den. Dock skulle den förtullas, vilket jag helt hade glömt bort. Men det fixade jag, och idag fick jag ta med min nya bebis hem ((((:
Han har dock inte svenska installerat, så han pratar engelska med mig justnu, men jag håller på att fixa det ((((:
 
 
 

Cabriolet

Var i skolan fram till 11, sen var det meningen att vi skulle examensarbeta. Var och hämtade mitt nya körkort som kom igår, och sen hem och jobbade massor med examensarbetet. Idag körde vi bil.
 
På ytterdörren fann jag även lämnat en lapp som en dam från statistikcentralen lämnat åt mig. Förra veckan fick jag ett brev från dem som sa att jag skulle vara med i en undersökning och de skulle ringa mig. Men tydligen hittade inte damen mitt nummer och istället kommer hem till mig. Eftersom jag inte var hemma så tyckte hon att jag skulle ringa henne istället.  
 
 

Uppsala

I lördags var jag en sväng till Uppsala med familjen Jansson. Eftersom alla barnen var med måstade jag köra, vilket jag aldrig gjort förut i Sverige. Men det gick bra, jag körde efter Ove fram till Gränby där jag och de två äldre barnen stannade och resten av klanen åkte till Ikea. Sen när vi kände oss klara där så tänkte vi att också vi skulle försöka åka till Ikea. Men vi körde vilse och hamnade inne i Uppsala centrum, och kom inte därifrån. Efter ett antal tappra försöka att komma tillbaka till Gränby såg vi Ikea. Jag vet inte hur det gick till, men det tog oss ungefär 30 minuter att komma fram. 
Jag kan iaf säga att jag spenderade alldeles för mycket pengar.