So sexy

Drog mig på en shoppingrunda med Ronja denna dag, rea på H&M untzuntzuntz. Sedan hade vi en liten romantisk middag på Koppargrytan.
Sen köpte jag också världens fantastiskaste jacka på eBay. 
 
 

Christmas

Imorgon är det julafton. Det känns inte ens nästan som det. Ska iaf ut till Lemland imorgon på morgonen, och sens enare till Saltvik. Kanonkul. 
Fick häromdagen för mig att färga håret rött. Hade som tidigare sagt tänkt bli blond, men nånstans där på vägen fick jag en ny plan. Jag vet fortfarande inte om jag gillar det. 
 
 

Onsdag

Häromdagen fick jag en såndär impuls att bli blond. Idag gjorde jag andra steget i denna process, och nu är mitt hår orange. Men jag ska laga det, så förhoppningsvis blir det bra. 
Idag jobbade jag också en liten snabbis på Alandica. 
Nu ska jag ära mat.
Det var allt.
 
 

Minions

 
Idag har jag varit superproduktiv. Nej på riktig, har fått ihop herr Janssons sida ganska bra. Och jag har gjort pappersminions. Och det är ju alltid roligt.

Its so fluffy

Åkte en sväng till Maxinge, skulle inhandla lite grejer, men istället kom jag hem med en jacka.
 
 

Loading Christmas

Har hittils bara haft en pikkuliten gran, idag kom mina mamma hit med en lite storigare. Har dekorerat den och tillochmed lagt lite julklappar under den. För det ska vara julklappar under julgranar.
 
 
 

Busväder

Har denna vecka påbörjat praktiken, bygger en liten hemsida åt Ove. Så då kan jag börja och sluta lite närsomhelst, och jobb lite varsomhelst. Iaf, hängde i skolan med Angelica och Marcus, vi drog på lunchen till Great och tog med oss subs. När vi var tillbaka vid skolan steg jag på en lömsk isfläck och tappade min på marken. Men den överlevde ändå. 
Var sen vid 2 och körde lite bil med Lars-Ove, ska köra igen nästa vecka och sen är jag klar med trasslet. 
Efter det drog jag mig till Avancia, och när jag kom hem hade jag några eBay paket som väntade (((:

Första advents vin-och-pepparkaksmys