Jag saknar min barn

 

Moustaches all the way

Kalendern jag köpte igår var en såndär Pimp my calendar, som man kan sätta en egen framsida på. Jesus vad jag är talangfull och kreativ måste jag säga.
 
I called the police to report my missing mustache, but they didn’t take me seriously. I’ll bet if I had a mustache, they’d take me seriously.

Mittiveckan

Var ut och joggade med Zombies, run (den "riktiga") för första gången, den är inte riktigt som 5k men jag är nöjd ändå. 
Köpte en ny kalender, som jag också fyllde med diverse viktiga saker.
Tog Ronja med mig till herr Dahl som satte in högtalarna i min bil, så nu låter den fantastiskt!!! Passade också på att ta bort det lösa i min bildörr.
Följde med herr Dahl till Västerviken (?) och tittade på när di andra simmade. 
Inatt ska jag på jobb, första onsdagen.
 

Today we spend

Sov till typ halv 10, drog sen och handlade lite på Sparhallen. Tänkte att jag skulle köpa ett par hantlar från sportbutiken i Maxinge samtidigt, men dom var antligen för lätta eller för dyra. Istället köpte jag lite grejer från H&Ms rea, hihiih. 
När jag kom hem igen åt jag frukost, och gick sen ner till Kurts TV och kollade deras bilhögtalarutbud, men eftersom min bil har så knäppa sättafastare så fanns det inget som passade. Inte långt efter det tog jag mig ner till Molly's och drog med mig Ronja till Prosound. Turligt nog så hade han högtalare åt mig, och imorogon ska herr Dahl försöka slänga in dom i bilen.
Senare på kvällen påminde min mamma mig om att min morbrors fru fyller år, så raceade till S-market och köpte en blomma. Såg en billig liten tidning för 3 euro (vanligtvis kostar dom typ 100) som jag tänkte att jag kunde köpa. Knäppt nog så måstade jag också köpa Aftonbladet då, på nåt sätt blev det billigare.
 
 
 
 

Vi räknar dagar, räknar år

Var ut imorse och joggade. Sista rundan med Zombies, run 5k, och nu ska jag börja med den riktiga istället! Oj vad jag är duktig, hehe. Efter det blev det en fin dusch och en fin frukost. Drog sen ner till Molly's och hängde lite med Ronja, tills jag gick till AMS och lämnade in studiestödspapprena. Dock var det hundra papper till som jag inte hade med som måste in sen senare, blääää. 
Sen bar det av mot Lemland och jobbade lite åt min mormor och busade med Wilma.
 
 

Midsommar

Igår var det midsommar, skulle ha varit ut till Anders föräldrar och ätit men det blev lite ändrade planer sen. Så vi åt middag på golfen, och sen åkte vi och tittade på midsommarstångsresningen i Finström. Började sen jobba vid 11, var i garderoben för första gången. Inte alls lika stressigt och fick sluta tidigare då jag inte behövde stanna och städa. Helt okej (:
Inatt ska jag jobba igen, massa cashflow! 
 
 

Sjuttondejuni

Inatt sov Wilma här med oss, sen när jag vaknade ordentligt tog jag med henne på en liten jogg ut till familjen Sagulin och matade deras hamster. Wilma tyckte att det var skitkul men lite varmt. Sen när hon åkte hem så åkte jag till Lemland och målade lite mer åt min mormor. När jag kom hem igen tog jag en zombie-jogg, så det blev lite dubbeljogg idag!

Imorgon ska jag ut till Lemland igen och måla lite mer, och på onsdag-torsdag ska jag med familjen Jansson och jobba lite på deras hus borta i vattnet.

Moustaches

Eftersom det var så fantastiskt väder och jag inte har nånstans att sola (jomla är nuförtiden uthyrt) så beslöt jag mig för att ta en liten promenad runt i stan. Jag har också lärt mig att man alltid ska ha med sig telefon, nycklar, pengar och leg när man går ut, vad man än ska göra. Och det är bra, för när jag kom till torget så var dom folken med utomlandsklädtälten som är där ibland. Jag fick lite syn på ett litet linne, and I just had to have it!
 
 

Hubbe gästbloggar

Hejsan alla kattälskare, det är Hubbe här. 
Mamma åkte hemifrån för nästan en vecka sen, och då kom mammas bästa vän och hämtade mig till sitt lilla hus. Sen dess har jag inte fått gå ut, men mbv (mammas bästa vän) gav mig en flygande rosa boll som jag har lekt mycket med. 
 
Imorse när jag vaknade hade jag jätte mycket energi och sprang runt i hela huset och välte saker! Men eftersom det inte är så stort var det inte så jätte roligt. Sen gick mammas anda vän härifrån, som han alltid gör. Och när mbv vaknade satte hon mig i det minimala tyghuset som hon tog hit mig i, och vi åkte med den gråa brummen till ett ställe som kallas "Mormor"
När vi kom dit fick mbv jätte mycket mat av damen som var där, och jag fick bara en liten korv. Men det var okej, för jag hade redan ätit imorse. 
Sen fick jag äntligen gå ut, och oj vad det var roligt. Jag sprang runt överallt, medan mbv bara smetade rött gegg på huset. Men efter ett tag satte mbv en pingla runt min hals, och det gjorde det lite svårare att jaga allting, men jag är lika smidig som en ninja så jag klarade det ändå. 
Vi var där jätte länge, men sen började himlen gråta och då skulle vi hem igen. Men mbv råkade backa brummen ner i ett dike, och hon gick för att fixa det och jag blev ensam i brummen en stund. Det tyckte jag inte alls om. Till slut kom vi upp, med hjälp av damen och hennes gröna brumm. 
 
Ikväll tror jag att jag tänker vara jätte gosig, all min energi är borta nu när jag har varit ute och sprungit. Jag tror också att mbv och hennes man ska äta potatisskivor sen senare, kanske om jag är snäll och söt så får jag också smaka. 
 
Jag saknar mamma jätte mycket, jag hoppas att hon kommer hem snart.
 
 

We never quit, we never rest

På lördagen åkte jag och hämtade Ronjas katt som vi ska barnvakta lite när hon är borta. Han tycker väl inte det är alltför kul eftersom han inte riktigt får gå ut, men han är mysig ändå (:Söndagen var bara en onödig dag, sov största delen av den.
Idag skulle jag ha åkt ut till Lemland och målat lite åt min mormor, men pga vädret så sköt vi upp det. Istället kollade jag slut på på Desperate Housewives och gosade med katten. Trotsade också vädret och drog ut och joggade, och det var faktiskt ganska skönt att jogga i regn, litegrann iaf. 
Nujust ska jag och Anders mysa upp oss och se på Trick 'r treat, hihi.

Långhelg

Igår hängde jag med Ronja i Gölby en sista gång innan hon åker till Spanien en stund, vi grillade och rökte vattenpipa, supermysigt (: Började sen jobba vid 12, första fredagen! I början var det typ 5 där, så vi hade egentligen inget att göra, men sen blev det som altid igen. Inatt ska jag jobba igen, får se hur det kommer funka. Innan det åker jag ut till Saltvik, där vi ska grilla, hihihi. 

Wonita

Skulle hängt med Sara idag, men sen hade hon inte tid och jag hände med Ronja istället. Tog med henne och startade ett nytt telefinabonnemang, så nu har jag ett nytt nummer. Nollfyrafemsjutrefyrafyrasjusjuettnoll. Till det fick jag också ett gratis Rockoff-pass, hihi. 
Sen drog jag ut och joggade. Tyckte att det inte allt gick bra och jag kände mig bara som ett tjockt barn.
 

Sommar

På fredagen hade Ronja och Anders examen, firade dom litegrann (: 
 


På lördagen jobbade jag, började 24 och var hemma vid 5. 
På söndagen hängde jag lite med Ronja i Gölby, och lite med Anders vänner i Lemland. 
 
Idag är första dagen på sommarlovet (egentligen inte, men det känns som det eftersom jag skulle varit i skolan men inte är det), har sett på Snövit, varit ut och joggat och ska sen, när Anders har slutat jobba, åka ut till Anders föräldrar och hänga lite där.