Silly can holders

Skolavslutning idag, det var ju som dom är typ. Har köpt examensgåvor åt A och R, och en laptopfläkt åt mig själv. Köpte också en aux-kabel till bilen (1,5 m lång, lite onödigt men helt okej), och min bil börjar nu bli okej, behöver bara ett par högtalare (fast egentligen lite annat också) och sen är hon fantastisk! 
Nu snart ska jag baka en tårta till Anders exameskaffe imorgon.
Ikväll blir det en liten "bradelenavklassen" avslutningsmiddag, mysigt värre!
 

Måndag

Var i skolan och jamsade. Gick hem och bakade muffins, fyllda med massa frön så dom är superduper nyttiga(ish). Var ut och joggade, nästan 9 km. Åkte ut till Sund och Mari med klassin och åt mat och kubbade. Helt okej dag ändå (:
 
Snodde Fridas bild lite, hihi. 

Working

Började jobba igår ikväll klockan 11. Var lite nervös före. Eller egentligen jättenervös, fick ont i huvudet och lite i magen. Men det gick över efter ett tag, för jag hade inte tid att vara det. När jag kom dit visade Frida hur man gör allt. Sen började jag plocka glas. I början var det sådär att "oj vad trevligt, vem är här ikväll då?", men efter ett tag handlade det bara om hur jag lättast tog mig från punkt A till punkt B genom folkhopar av ansiktslösa människor. Mot kvällens slut kände jag att "nu flyttar ni på er, jag ska fram här" och arbågade mig fram. 
Ungefär vid 5 var jag hemma sen igen, faktiskt inte allt för trött. Dethär blir nog bra det (:
 

Anything that's worth doing is hard

 

Amber

Slutade vid 2, drog ner på stan och köpte hårfärg. Bryter trenden jag haft med säsongshår (blont på sommaren och mörkt på vintern) och köpte kastanj. Var sen ut och joggade i nästan en timme, fuckyeah zombies!
 

Ojdå


Impuls

Efter skolan följde jag med Anders på slipsjakt. Så vi gick till Kappahl. Spontanköpte världens mojsigaste tröjkraffs, som var på rea, och ett träningslinne. Efter det gick jag och tränade i mitt nya träningslinne. 
 
Oh the amazing photoshop.

Alcohol is free

Nu eftersom jag har börjat träna igen så har jag såklart blivit sjuk också. Livet gör alltid så, och det är inte riktigt helt okej tycker jag. Men det går förhoppningsvis över snart. 
 
Igår åkte Anders och jag ut till Ronja och såg på Eurovision Song Contest, och som (antagligen) så många andra hade vi hoppats på att Grekland hade vunnit. 
 

The dog is in the potty

Tog mig ner till Arken och pratade med Arkenmannen. Jag ska jobba nästa vecka lördag, och förmodligen sen på sommaren också, score! 
Han bad mig beskriva migsjälv. Jag vet aldrig vad jag ska säga när jag ska beskriva migsjälv. "Jag är en tjej. Jag har armar. Jag kan nå näsan med min tunga." Men trots detta får jag jobba, så jag upprepar, score!
Behöver dock trolla fram ett par svarta skor, har bara sådana med klack och det är inte så behändigt när man springer runt hela natten. 
 
 Baaaaaaahh

Äta, träna, sova, dö

Idag tog Ronja med mig till Avancia. Har inte varit dit på cplänge pga olika anledningar. Men istället har jag sprungit med Zombies, run (som jag nämnt tidigare), men det har också uteblivit de senaste dagarna och så. Och för att jämna ut det har jag ätit tårta och chips och sånt, men det ska jag sluta med nu. Igen. Det var så härligt att vara tillbaka på Avancia, så nu är jag back on track!

Put on those shades and wave to yesterday

Efter skolan tog jag en sväng till HM, köpte ett tre-pack trosor för 10 €. Hade det varit i Sverige och kostat 100 kr hade jag lätt köpt dem, men nu var de eurosar och då var jag inte lika säker. Knäppt. Sen drog jag till Jomala och solade. Det var den bästa idén jag haft på länge, det blåser inte, det finns inte folk där och det är massa sol. Sen när jag åkte hem igen satte jag mig på balkongen och drack kaffe. Det är mysigt med sol (:
 

Pre-Mother's Day

Fet egenlagad chokladtårta, sockertigrar i fina färger och massa grädda. 
Nu jävlarns!
 

Teenage Average Jedi Squirrel

 

Now it is my time to shine

På tisdagen fick jag veta att jag kanske får jobb i sommar, ska bara få ett litet samtal och sånt först (: För att fira detta gjorde jag en kladdkaka, men den blev helt jätteknäpp! Sen till det köpte jag världens sämsta glass, men det var någorlunda ätbart ändå. 
 
Igår fick vi sluta skolan lite tidigare efter att vi vart på en utställning, efter det gick några vi (bra svenska) och åt glass med Peter. Sen hängde jag med Ronja och beställde ett par Converse med Amanda när hon kommer hem om 2 veckor! 
 

Zombies, run

Jag fick ett mail från Bilmacken där dom sa att alla platser var tillsatta. Dock sa dom inte om jag fick en av dom platserna eller ej, men jag antar att jag inte fick det. Ringde också till Godby, dom var fullt upptagna med att hitta en ny ordinarie så dom har inte tid med mig (sommarjobbare då alltså) just nu. Men Frida ska prata med Arken-mannen och ge mitt nummer till honom, så kanske jag får jobba där istället (:
 
Laddade också ner Zombies, run 5k förra veckan för 1,69 €. Har fuskat lite med vilodagarna, men det gör nog inget (: Tycker faktiskt att det är en helt underbar app, och sen när jag är klar med denna så ska jag bannemig köpa orginalet!