Glad lillajul and so on

 

Chairs and tables, expensive labels

Igår begav jag med med mamma och ovsan till Sveige. Hängde lite på Jysk, ÖoB, Ikea och sådana ställen. Spenderade cirkus 250 €. Men jag fick massor med fancy saker med mig hem, så det är typ okej. 
När jag kom hem visade det sig att jag hade fått lite saker från eBay. Delvis en fjärrutlösare till kameran, för 70 cent (((: Och också CitiKittyn, som jag dock var tvungen att hämta ut idag från posten. 
 
 

Loveliness

 
 

CitiKitty

Idag när jag kom hem från skolan och Avancia fick jag nog av att vår söta lilla kissekatt alltid sprättar runt sanden från sin låda. Så jag beslöt mig för att testa en ny taktik och beställde hem CitiKitty. Nivet, en såndär som man lägger på toaletten så att katten ska kissa där istället för på lådan.
Om det sen funkar återstår att se, men det skadar ju inte att prova. 

Produktivitet

Har ändrat bloggdesignen och hade en plan i mitt huvud som inte ens nästan blev som slutresultatet. Men det skylle jag på blogg.se faktiskt, för de råddade bort mig med sin nya "designeditor" (vet inte hur ny den är, men den var inte där sist jag härjade med designen). 
Hursomhelst, skulle bara dela med mig. Av min produktivitet. Ish.

Tisdag

På fredagen var jag till Ronja och räknade matte, sedan myste vi med kaffedrinkar. På lördagen var det utgång till Arken, och på söndagen var det personalfest. Full rulle hela helgen!
 
Idag hade vi sista timmen gynmastik, och då var vi till Avancia. Eftersom jag inte hade bilden med mig så väntade jag tills det att Anders slutade vid halv 5, och då hade jag varit i gång i typ 2 timmar! 
Nu har jag dock en pizza i ugnen, så det blir lite plusminusnoll, hehe. 
 

HeadCase

Var efter skolan och tränade en sväng på Avancia. Det är ungefär 1 miljon år sen sist, härligt att vara igång igen! När jag kom hem hade ett par eBay skal hittat sin väg till mitt skrivbord, awesome!
 

Yes we can

Igår beslöt jag mig för att vara lite nyttig och börja träna igen. Lagade en helt fantastiskt sallad och var på en liten promenad innan jag stressade iväg på jobb. Började 18 eftersom det var humorkväll och folk kom dit supertidigt. 
När jag kom dit blev jag dock ikörd på höger sida av en stolpe. Men det var helt dens fel eftersom den hade väjningsplikt. Jäkla skit. 

 

What I bought on eBay

Hello my darlings. 
Jag är för tillfället väldigt sämst på att få ihop nånting här, men det kan jag faktiskt leva med. 
Det jag vill berätta denna gång är att Angelica beställde lite saker åt mig från eBay typ förra veckan, och nu har en av dom sakerna anlänt! Ett superduper fantastiskt telefonskal!!! Ihihihi, beter mig lite som ett barn. Iaf, nån dag efter att hon gjorde det så skaffade jag mig själv mod och beställda lite saker själv som nu är på kommande. 
 

Also, om en vecka ska jag på teorin till andra skedet, sen är jag snart hela klar med körkortet. BOOYAAH

Still alive

That is all.