Sista september

Fredagens jobb var ett fint jobb. Fick lite extra pengar tackvare hårt arbete so to speak. 
Lördagens jobb var inte lika kul, det var en natt som vi i branchen kallar "jobbig". Fick sluta först kvart i 5 och det var massa rådd. Nån jävel tog med sig milslånga sugrör som han delade ut och alla sen slängde på golvet.
 
Idag är det sista september, och min älskingsronja fyller år!!!!! Har även beställt datordelarna och hoppas på att kunna hämta dom på fredag.
Det är också bara tre dagar kvar av denhär perioden, jag får mitt skrivbord om 14 dagar och jag ska till Paris om 16 dagar. Det är helt okej!
 

27 september

Åkte till skolan klockan 8 imorse för att ha gympa. Var helt iställd på att vi skulle vara inne pga. vädret, men icke, vi hade orientering. Hade sen ingen lektion förren 12 (provperioden är i full gång!) så jag åkte hem och såg på The Hitchhiker's Guide to the Galaxy. Sen var det bara två 45minutare, och nu är jag hemma. 
Beslöt igår att jag skulle vara nyttig (igen), men nu slits jag mellan det beslutet och behovet av kakor.
Känner att det är lite florp nu.
 
 

Must be funny in the rich man's world

Jag har nu på G att skaffa mig en ny dator, och Emil har snällt ställt upp på att bygga ihop en åt mig (: Den kommer kosta runt 1100 €. Till den datorn behöver jag även en skärm, och om jag ska ha en någorlunda vettig så blir det typ 100 €. Sen så ska jag också skaffa ett skrivbord. Det som jag är mest inriktad på justnu kostar ungefär 200 €. Det börjar också bli dags att göra andra skedet, som kostar 300-400 €
Endast det är nästan 2000 €. Till på det är det massa småsaker som också ska betalas. Ugh!


Anders har påtal om nånting annat köpt en bubbla (som heter Bubblie), det ville han att jag skulle berätta.
 
 

Ups and downs

I fredags var jag tillsammans med Ronja på kryssning med Grace!
 
 
Igår fyllde min älsklingsanders 20 år!!!!
 
Idag känner jag att mitt liv suger åsnepung av diverse anledningar. Funderar på att trösta migsjälv genom att köpa en ny dator. Får se hur det slutar.

Superaktiv

Jag har inte riktigt haft ork eller lust att skriva de senaste dagarna, men det är faktiskt helt okej. 
 
Har dragit på mig en förkylning, oj vad det är kul! Speciellt med tanke på att jag och Ronja ska på kryssning på lördag. Tog mig nyss en liten jägershot för att dämpa halsen. Håller också på att vänta på mina varma mackor som är i ugnen. 
Det är ungefär 3 veckor kvar av denhär perioden på lusse, sen får vi vara på MK igen! Vi får se lite hur det slutar, med tanke på allt som hänt på den knäppa skola vi kallas yrkes. 
Jag skulle kunna klaga massamycket till, men det vill jag inte. 

September

Jag har köpt mig världens mysigaste ugglefilt. Och en ganska fancy ljusgrej. Jag har också råddat med gmail, har haft två med nu är det bara en. What a fun and interesting life I have.
 
Imorgon efter skolan ska jag jobba en sväng på Alandica, och sen på Arken på natten.
På lördagen är det först grillfest hos herr Dahl, sen har Emil 18årskalas i Saltvik, och börjar jobba sen vid 12.
På söndagen ska jag och Anders ut till Lemland och äta mat. 
 
 
 

Choko

Har de senaste veckorna skolat, jobbat och hushållat. Vilket inte låter som så mycket men har ändå varit lite stressad och kaosad. Har ätit typ min egen vikt i choklad, bara för att jag verkligen känner att jag behöver det. 
Hursomhelst så är jag ledig om två veckor, och då ska jag på kryssning med Ronja. Uh, det är väl behövet!