Cupcakes

Har ringt till polisen typ 15 gånger idag, men han har varit upptagen hela dagen. Nytt försök imorgon!
Beslöt mig för att baka paj eftersom han inte svarade, och passade på att göra lite cupcakes till skolan imorgon. Kan ärligt säga att det är första gången jag gjort lite mer "avancerade" grejer, men det blev ändå helt okej.
 
 

Information

Igår på jobbet fick jag lite snabbt ny information gällande slängandet av möbeln. Idag tänkte jag dela med mig av den informationen till polisen, men han som skötte det hela var ledig och skulle jobba först på tisdag. Blaurfksdjds.

Examensarbete

 
Börjar få fart på examensarbetet, nånting såhär kommer det se ut. Och ja, Barbiefolket sa att det var okej (:

Reindeer(s) Are Better Than People

 

Numbers

Det är faktiskt ganska intressant att se hur många det är som måste få veta allt såfort något har hänt. Sen hur dethär har spridits så jäkla fort har jag ingen aning om. 
 
Idag har det varit lite värre med smärtan än vad det varit tidigare dagar. Har också haft huvudverk i stort sett hela dagen, trots huvudverkstabletter, men om det är relaterat till helgen har jag ingen aning om.

Crazy

Att påstå att gårdagen slutade bra är att ta i en smula. 
Helt i lugn och ro börjar Ronja och jag chilldricka här hemma, sedan beger vi oss på en pikkuförfest.
Vid 1 drog vi till Arken, och allt var frid och fröjd fram tills typ 3. Då började ett par killar bråka, en tjej försöker dra bort och lugna ner den ena och jag tänker att jag ska höra med henne om jag ska springa och hämta en vakt, smart som jag är.
Mitt i allt slänger den andra killen en stol eller ett bord rakt i ansiktet på mig, men antagligen siktade han inte på mig. Direkt då går jag till garderoben och tar en taxi till akuten. 
Där säger dom att inget är brutet eller så, men jag ska gå till hälsocentralen dagen efter för att dokumentera skadorna, eftersom hela grejen är anmäld. 
Imorgon ska jag på förhör till polisen, och sen får vi se hur det fortsätter. 
 
 

Oh my fabulous

Har under den senaste tiden varit och steriliserat kissen, lagat ordentlig mat (och misslyckats miserabelt) ocg diverse andra mer eller mindre spännande saker.
Har även fått hem saker från eBay, som t.ex dessa fabulösa Adverture Time leggingsarna!
Ikväll beger jag och Ronja oss på kalas, nu när vi är lediga, hihi ((:

 

Tisdag

Skolan har nu börjat igen, men det ska jag nog klara av.
Fick idag räkningen från andra skedet, 380 €. Usch!
Var sen och köpte en yogaboll och ett par normala träningsbyxor, kanon.