Stormtrooper

Jag är riktigt sämst på att uppdatera justnu, men det kan jag leva med. 
 
Somsagt skaffade jag mig nyligen en tatuering, i torsdags för att vara exakt. En fin stormtrooperhjälm bor nu på mitt ben, awesome! 
 
 
Idag var vi (delar av familjen) en snabbis till Norrtälje och handlade. Alltså inte shoppade, utan handlade. Spenderade alldeles lagom mycket pengar tycker jag!
 
Resten av veckan kommer det bli massa jobb, ledig endast på torsdag! 

Everything new

Förra veckan skaffade jag mig ett fint litet jobb på Select (: Tänkte försöka jobba på Arken också samtidigt, men får se om det kommer gå. 
 
Idag var jag och bokade en tid på Chili Ink för en ny kroppsprydnad, ska få den ditsatt nästa vecka! 
Köpte också en fin blender från Clas Ohlson, så nu ska det göras smoothiesar!

Can you paint with all the colors of the wind

Är väldigt dålig på att uppdatera just nu, men det är okej för det är sommar och jag har faktiskt inte alltför mycket att säga just nu.
 
Igår var jag iallafall och jobbade på Mollys, ska även vara där under sjödagarna och sen när/om det behövs mer. Efter det begav jag med med Ronja och simmade (: Första gången i år! Faktiskt superskönt. Efter ett tag kom även Daniel och lekte med oss. 
Sen på natten hade jag ett Arkenpass, som var lite kaos, men vi alla överlevde! Sen när vi hade stängt fick jag även ett spontant näsblod, sådär som jag gör ibland men nu inte gjort på något år. 
Och idag hade jag knappt tid att sova, vaknade vid 10 och begav mig till lilla mormor och målade lite åt henne. Målare Valkonen är back in business!
Senare på kvällen skulle jag och Anders ha åkt på kalas, men båda var för trötta och istället kollade jag på Pocahontas.