KENTFEST: The Adventure

Nu såhär mitt i natten, efter över två veckor, känner jag att det är dags att berätta om KENFESTen, iallafall lite av den.
 
Påvägen dit hängde Ronja och jag på diverse ställen på Cinderella och peppdrack lite inför Kent. Vi var även och åt lunch, då killen som skulle ta betalt fuckade ur helt och hållet genom att först ta betalt 200 euro istället för kronor, och sedan blandade ihop min och Ronjas betalning. 
 
När vi väl var i land promenerade vi till slussen och, efter lite felåk, tog oss till hotellet. Efter det begav vi oss direkt till Kentfesten, löste in våra biljetter mot band, och utforskade festivalområdet. Vi tog varsin krona och flagga (som Ronja senare *åt upp*, bara flaggan alltså), och begav oss till barområdet. Vi tog en öl, och sendan kikade vi på någon dam, som jag inte minns vem var, och tog en liten detour till hotellet för att fylla på magen med dricka och via en kiosksak för mat. Sen vid 21 (svensk tid, obviously) började Kent spela. De var helt fantastiska!
Mot slutet började det regna, men det gjorde ingenting, in fact tyckte jag att det passade väldigt bra till låtarna. När allting var slut behav vi oss tillbaka till hotllet (som förövrigt var väldans bra med tanke på pristet, STF Gärdet om ni någonsin ska åt det hållet) för att sova.
 
Dagen efter åkte vi in till Stockholm när vi vaknat, då vi hade lite tid innan båten skulle gå. Shoppade några saker, och gick sedan till båten. 
 
Ungefär så gick det till. Gör gärna om det igen. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback