Examen

I onsdags tog jag yrkesexamen, och imorgon tar jag studenten också. Det känns lite onödigt att vara på båda dessa dimissioner, men nu blev det så. OCH, efter imorgon behöver jag inte längre bry mig om den skola som kallas Ålands Gymnasuim, tack och lov!
 
 
 

Polisutredningen

Jag pratade precis med polisen gällande telefonförsvinnandet och det, nu sitter dolm och väntar på att åklagaren ska bestämma om det är "värt" att gå vidare med utredningen (dvs. om det blir för dyrt, som jag förstod det), och dom skulle komma fram till det snart. Så jag får se hur det blir med hela saken. Ååååh, jäkla bökerier!

Studenten!

Idag fick jag reda på att jag faktiskt tar studenten, fast jag är underkänd i hälsan, wiiih! 
Har också hängt med Wilma som sov här inatt, och tog lite mer eller mindre fula bilder på henne.
 
 

GRATTIS TILL KONFIRMATIONEN SARAH!

 
 

Studenten?

Igår fick vi veta studentexamensresultaten, och jag blev inte helt godkänd i hälsan. Så då utgick jag från att jag inte får ta studenten i vår. Och sen idag fick jag veta att det står i Ålandstidningen vilka som tar studenten, och jag finns med där. Så nu vet jag inte riktigt vad som händer, om jag får ta studenten eller nä. Jag måste höra med någon som vet, sen kan jag återkomma!

Fitbit

För cirkus en månad sen klickade jag hem en Fitbit Flex. Idag kom skönheten hem till mig. Jag har ju inte hunnit prova den alltför mycket ännu, men änsålänge gillar jag den! Basically så gör den allt träningsrelaterat, räknar steg, räknar kalorier, hur långt man har gått, hur mycket man äter, hur mycket och "bra" man har sovit ovs. Den tillochmed har ett litet alarm man kan ställa in på mornarna, som inte låter utan vibrerar. Och den är även vattentålig, så man behöver int ta av den för att t.ex. duscha. 
Hela min träningsmotivation går lite upp och ner, men nu med denhär så är jag mer på G igen!
 
 

Simple

Slängde ihop en ny design, min kreativitet är inte helt på topp. Snodde idén av migsjälv, som jag haft tidigare till annat. Men jag tyckte det var dags att byta.